Förrätter
Gravlax med Räkor
Färsk gravlax serverad med räkor, citron och dill.
145 kr
Varmrökt Lax
Varmrökt lax med picklad rödlök och gräslökssås.
125 kr
Ceviche
Färsk fisk marinerad i limejuice med mango och koriander.
120 kr
Huvudrätter
Entrecôte
Grillas entrecôte serverad med bearnaisesås och pommes frites.
225 kr
Panerad Fisk
Färsk fisk panerad och stekt, serverad med remouladsås och kokt potatis.
185 kr
Veggie Bowl
Grönsaksbowl med quinoa, rostad sötpotatis och tahinisås.
165 kr
Desserter
Cheesecake
Klassisk cheesecake med jordgubbar och vispad grädde.
90 kr
Chokladmousse
Rik chokladmousse toppad med färsk frukt.
95 kr
Äppelkaka
Varm äppelkaka serverad med vaniljglass.
85 kr